bodrum-kartanesi-anaokulu

Özel Bodrum   Kartanesi   Anaokulu, Elvan BİLGİN’ in   kızı için bir anaokulu arayışına girmesi ile 2007 yılında açılmıştır.

Her kartanesinin birbirinden farklı oluşunu, her çocuk kendine özel ve tektir anlayışıyla bağdaştıran Elvan Bilgin bu sebeple okulun adını Kartanesi olarak seçmiştir.

Elvan BİLGİN’nin annesi olan emekli öğretmen Nilgün DUMAN, 2012 yılı sonlarına kadar kurumun kurucu temsilciliği ve okul müdürlüğü görevini birlikte yürütmüş, 2012 yılı sonunda kurucu temsilciliği görevini Elvan BİLGİN’e bırakmıştır.2013 yılı sonlarına doğru Nilgün DUMAN, Okul Müdürlüğünü Özlem AKDOĞAN’ a devretmiştir.

Okula kayıtlı ilk öğrenci olarak kendi kızını alan Elvan BİLGİN, ilk birkaç ayı 5-6 öğrenci ile geçirirken, okula yavaş yavaş yeni öğrenciler gelmeye başlamış, zamanla sınıflardaki çocuk sesleri çoğalmaya , Kartanesi ailesi büyümeye başlamıştır.

Kartanesi Anaokulu, butik bir yapıda kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeden eğitim hayatına devam etmektedir.

Her yıl kuruluş gününü “Geleneksel Pilav Günü” olarak belirleyen Elvan BİLGİN, hem mevcut olan öğrenci ve velilerini hem de eski mezunlarını ve ailelerini bu güne davet ederek, Kartanesi ailesi arasındaki birlik ve beraberliği sağlamayı ve bunu sürdürmeyi amaçlamaktadır.

MİSYONUMUZ

Atatürk İlke ve İnkılapları Doğrultusunda,

Milli Manevi, Kültürel ve Toplumsal Değerlerine Sahip ,

Evrensel, Barışcıl, İnsan Haklarına Saygılı, Çevreye ve Doğaya Duyarlı,