ÖZLEM AKDOĞAN

Gazi Ünv. Çocuk Gelişimi Ve Okul Öncesi Eğitimi Bölümü mezunudur.Bodrum Kartanesi Anaokulu’nda 4 yıldır yönetici olarak çalışmaktadır. 21 senedir bu mesleği yapmaktadır.

MELTEM TUNÇ KARAGÜR

İstanbul Üniversitesi Psikoloji mezunudur. 26 yıldır farklı eğitim kurumlarında psikolog olarak çalışmıştır. 10 yıldır Bodrum’da yaşamakta olup, 4 yıldır Kartanesi Anaokulu’nda görev yapmaktadır.

SELİN ÇIRAK

Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezundur ve 2 senedir kurumumuzda öğretmenlik yapmaktadır.

DENİZ İNCE

Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde Ön Lisansını ve Anadolu Üniversitesi nde de Lisans Programını tamamlamıştır.7,5 senedir öğretmenlik yapmaktadır.

FUNDA ERGİN

Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde Ön Lisansını tamamlamıştır.4 yıldır Öğretmenlik mesleğini yapmaktadır.

ELİF ÖZKARA

Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezundur.15 yıldır öğretmenlik mesleğini yapmaktadır

EMEL ALTINÖZ

Bodrum Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Mezunudur.12 yıldır Öğretmenlik mesleğini yapmaktadır.

EDA KIRLI

Ege üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde ön lisansını, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisansını tamamlamıştır. Daha önce kurumumuzda staj yapmış,2016 eğitim-Öğretim yılı başında da kurumumuzda öğretmenliğe başlamıştır.

FİLİZ KIRKPINAR

Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünde Ön Lisansını tamamlamıştır.9 senedir öğretmenlik mesleğini yapmaktadır.

BURCU DEMİR

Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde Ön Lisansını tamamlamıştır.3,5 yıldır öğretmenlik yapmaktadır.

SEMRA KARATAŞ

Atatürk Ünv.Çocuk Gelişimi Bölümünde ön lisansını tamamlamıştır.6 yıldır öğretmenlik yapmaktadır.

TUĞBA TARIM

İstanbul Aydın Üniversitesi okul öncesi öğretmenliğini tamamlamıştır.4 yıldır öğretmenlik yapmaktadır.